Balogh Eszter
 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (20) 327-6607

 

2019. november 9. a Magyarországi Erdélyi Kopó Klub és az Ipolyerdő Zrt. által a 2021 évi "Egy a természettel" Nemzetközi Természeti és Vadászati Világkiállítás és a hozzá kapcsolódó szakmai programsorozat részeként került megrendezésre ez a két CACT címet adó verseny melynek a Diósjenői Szabadidőpark és a nógrádi vadaspark adott helyet. A környezet csodálatos volt ám az időjárás nem könnyítette a meg a versenyzők dolgát, olykor szitáló ám nagyrészt szakadó esőben kellett teljesíteni a feladatokat de ennek ellenére derekasan helytálltak versenyzőink. A Vaddisznós-kopó verseny három fázisból állt ( a munkavizsga szabályzatnak megfelelően) fegyelmi gyakorlatok, vezetékmunka mesterséges vércsapán és vaddisznóhajtás a Vaddisznóhajtó versenyen pedig értelem szerűen csak a vaddisznóhajtást pontozzák a bírók meghatározott szempontok szerint.

Bükkaljai Vadűző Ében Fenyő ( vezetője: Lakatos Ádám) a három fázisos Vaddisznós-kopó versenyen, 11 és fél évesen a cudar idő ellenére, 140-ből 139 ponttal, I/a minősítéssel, CACT címet szerezve, 1. helyen végzett. Drága öreg barátom Fenyő, köszönöm, hogy nyugdíjas korod ellenére is nagy szívvel és töretlen lelkesedéssel hozod a tőled már megszokott maximumot!


Bükkaljai Vadűző Hamvas ( vezetője: Vágvölgyi Balázs) a három fázisos Vaddisznós-kopó versenyen, kitűnő munkával 130,5 ponttal, I/b minősítéssel, 2. helyen végzett, res.CACT címet szerzett és egyben első díjas munkavizsgát tett. Hamvas indult továbbá a Vaddisznóhajtó versenyen is ahol 59 pontos munkával a dobogó legfelső fokára állhatott CACT címet szerezve. Nagy voltál Hamvas!


Bükkaljai Vadűző Írisz Berkenye ( vezetője: Vörös József) a Vaddisznóhajtó versenyen 38,5 ponttal a 6. helyen végzett.

Nagyon büszke vagyok mindhármukra! A többieknek is gratulálunk!

Köszönöm Lakatos Ádámnak, Vágvölgyi Balázsnak, Vörös Józsefnek a felkészülést és a részvételt Galgóczi Noéminek a támogatást, Sághy Melindának pedig köszönet a fotókért!

 SZÉP VOLT FIÚK! 

( fotók hamarosan )